BINNEN & BUITEN RECLAME

Spandoeken

Bij Charo kunt u terecht voor een groot aanbod in spandoeken, hekwerkbanners of roll-up systemen. Leverbaar in uw eigen ontwerp of een ontwerp op advies. Spandoeken zijn ook mogelijk in combinatie met een aluminium buizenframe.
Er is keuze uit een ruim assortiment.Voor plaatsing in de grond of op een bestraat oppervlak zijn er meerdere opties. De oplossing voor gemeente en andere organiserende instanties om bepaalde doelen of evenementen onder de aandacht te brengen.

Vlaggen en masten

Logo vlaggen zijn uitermate geschikt als reclamedragers. Vrolijk wapperend met logo, reclametekst of afbeelding kunnen deze reclamevlaggen worden gebruikt om de naamsbekendheid van een bedrijf, gemeente, vereniging, school, museum of evenement te vergroten.
Een conische polyester mast loopt van onder naar boven tabs toe. Dit geeft deze mast een sierlijk effect. Wij leveren een polyester garantmast, glasvezel versterkt en door en door wit. In lengtes van 6 tot 18 meter. Overige lengtes op aanvraag.
Het is ook mogelijk om uw mast in uw huisstijlkleur te laten maken.
Wij zorgen voor een deskundige plaatsing.

Bewegwijzering

De vindbaarheid van u bedrijf begint bij bewegwijzering hiervoor hebben wij een diversiteit aan oplossingen. Of dit nu gaat om reclameborden, zuilen, binnenbewegwijzering, stoepborden, digitale borden wij doen u een passend voorstel dat bij uw wensen aansluit.

Presentatie en promotie

Tevens hebben wij een ruim assortiment aan presentatie systemen en promotie artikelen. Denk hierbij aan een brochurehouder, kliklijsten, postersystemen, beurssystemen, banners, logomatten, promotietextiel, relatiegeschenken, stoepborden enz.